Gå til hovedindhold

Spar Nord Herning byder velkommen til ny privatrådgiver

Camilla Holk Jespersen (30) er tiltrådt som ny privatrådgiver i Spar Nord Herning. Her skal hun fremover medvirke til at sikre bankens kunder alsidig og kompetent rådgivning.

1646051799

Med mere end 7 års erfaring fra den finansielle verden tiltræder Camilla Holk Jespersen nu stillingen som privatrådgiver i Spar Nord Herning. Her skal hun i samarbejde med sine kolleger sikre bankens eksisterende såvel som nye kunder kompetent og personlig rådgivning.

Camilla kommer fra en stilling som privatrådgiver i Handelsbanken. Forinden dette har hun ligeledes bestridt samme stilling i Sparekassen Kronjylland. Som en rutineret privatrådgiver med mange kompetencer bidrager Camilla derfor med en stærk profil til Spar Nord Herning.

- Jeg glæder mig til at blive en del af teamet i Herning og yde en indsats for den fortsatte udvikling. Jeg har altid haft en stor tilknytning til Herning, og jeg ser frem til at møde kunderne i øjenhøjde, hvor vi sammen skal finde de bedste løsninger, der opfylder deres behov mest muligt, fortæller Camilla.

Privat bor Camilla selv i Herning sammen med sin mand Mikkel og deres 2 børn på henholdsvis 1 og 2,5 år. Fritiden bliver mest af alt brugt på familien. Derudover nyder hun også at dyrke motion, specielt løbeture.

Camilla er tiltrådt stillingen pr. 1. februar 2023, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på mail caho@sparnord.dk eller telefon 96 16 11 85.

Publiceret d.
10. marts 2023