Gå til hovedindhold

Spar Nord Helsinge byder velkommen til ny assisterende rådgiver

6995 Helsinge · Nyhedsrummet · Malene Olsen

Malene Olsen (44) er tiltrådt stillingen som assisterende rådgiver i Spar Nord Helsinge. Her skal hun fremover sikre den gode support til bankens rådgivere.

Med mere end 18 års erfaring inden for den finansielle verden tiltræder Malene Olsen nu stillingen som assisterende rådgiver i Spar Nord Helsinge. Her skal hun fremover i samarbejde med sine kolleger bidrage til at fastholde og styrke bankens kunderelationer.

Malene kommer fra en tilsvarende stilling i Jyske Bank, hvor hun igennem flere år har erhvervet sig nogle værdifulde kompetencer inden for feltet. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Helsinge får med om bord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et fantastisk team i Helsinge, hvor den lokale tilstedeværelse vægtes højt. Samtidig ser jeg frem til at assistere de dygtige rådgivere, således vi kan skabe de bedste resultater samt forudsætninger for kunderne, fortæller Malene.

Privat bor Malene i Hillerød med sin mand og deres to døtre. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og gåture.

Malene Olsen tiltrådte stillingen pr. 1. december 2023. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1859 eller mail malo@sparnord.dk.

Publiceret d.
22. december 2023