Gå til hovedindhold

Spar Nord Hadsund afholdt intim koncert med Filharmonisk Kor

Spar Nord Hadsund har afholdt et arrangement med Filharmonisk Kor fra Aalborg, hvor 80 af bankens kunder var med til en begivenhedsrig intim koncert.

5856 Hadsund · Nyhedsrummet · Korkoncert (1)

Der var for alvor lagt op til musikalsk intimitet, da Filharmonisk Kor kom på besøg i den flotte Trip Trap bygning i Hadsund. Det talentfulde koncertkor fra Aalborg mødte op med 65 personer, herudover var der 5 musikere, 4 solister fra Horsens Klosterkirkes Voksenensemble, 1 person med kirkeorgel og dirigenten Matthias Gieger.

Arrangementet blev stablet på benene af Spar Nord Hadsund, der glædeligt kunne byde 80 kunder velkommen til en uforglemmelig aften. Afdelingsdirektør Jørgen Myrup fortæller selv:

- Det betyder rigtig meget for os at kunne tilbyde begivenhedsrige arrangementer for byens borgere. Som lokalbank værner vi om den lokale tilstedeværelse. Det var derfor dejligt at se så mange glade mennesker til en pragtfuld intim koncert.

En vellykket koncertaften i Hadsund, hvor arrangementet, lyden og akustikken imponerede selv de mest garvede i koret.

Spar Nord Hadsund takker Filharmonisk Kor for den flotte indsats, og ser frem til at arrangere endnu flere spændende arrangementer for bankens eksisterende såvel som nye kunder.

Publiceret d.
21. marts 2023