Spar Nord Frederikssund opruster med ny privatrådgiver

7025 Frederikssund · Nyhedsrummet · Ny Rådgiver

Lærke Maigaard (45) er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Frederikssund. Her skal Lærke fremover medvirke til, at bankens kunder fortsat modtager kompetent og alsidig rådgivning.

December måned startede for Spar Nord Frederikssund ud med en forstærkning af bankens privatafdeling. Her kunne hele byens bank nemlig byde velkommen til Lærke Maigaard, der tiltrådte som ny privatrådgiver. Her skal hun i samarbejde med sine kolleger bidrage til den positive udvikling i banken.

Lærke er ikke et nyt ansigt i Spar Nord regi, da hun tidligere har været ansat mange år som privatrådgiver i Spar Nord. Med mere end 24 års erfaring inden for den finansielle verden er det en stærk profil, som Spar Nord Frederikssund får med om bord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Spar Nord igen og det fantastiske team i Frederikssund. Samtidig ser jeg frem til at hjælpe en masse kunder med rådgivning og give dem en god oplevelse, så de kan få opfyldt deres ønsker og drømme, fortæller Lærke.

Privat bor Lærke i Roskilde med sin mand og deres 2 børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og gåture.

Lærke Maigaard tiltrådte stillingen 1. december 2023, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 9616 2208 eller mail lmai@sparnord.dk.

Publiceret d.
11. januar 2024