Spar Nord Frederikssund byder velkommen til ny erhvervsrådgiver

John Madsen (58) er tiltrådt stillingen som ny erhvervsrådgiver i Spar Nord Frederikssund. Her skal han fremover medvirke til, at bankens erhvervskunder modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Spar Nord Frederikssund udvider deres team med tilgangen af John Madsen, der pr. 1. september er tiltrådt stillingen som ny erhvervsrådgiver. Her skal han sammen med sine dygtige kolleger medvirke til at styrke rådgivningen af bankens erhvervskunder i og omkring Frederikssund.

John kommer fra tidligere stillinger som leder og erhvervsrådgiver, der har givet ham nogle værdifulde erhvervskompetencer. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Frederikssund får med ombord.

- Jeg ser frem til at møde mine nye kolleger og blive en del af et stærkt team i Frederikssund. Derudover glæder jeg mig til at etablere et stærkt forhold til mine erhvervskunder, så jeg kan hjælpe dem med at få opfyldt deres respektive ønsker og drømme, fortæller John Madsen.

Privat bor John i Jyllinge med sin hustru, og har tilsammen 4 voksne børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og golf.

John Madsen er tiltrådt stillingen pr. 1. september 2023, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende erhvervskunder. Han kan kontaktes på telefon 4010 9099 eller mail joma@sparnord.dk.

Publiceret d.
12. september 2023