Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Spar Nord fortsætter investeringen i stærke lokale rådgivere på Lolland Falster

Spar Nord fortsætter investeringen i stærke lokale rådgivere på Lolland Falster

Bettina Poulsen (44) tiltræder pr. 1. marts som ny privatrådgiver i Spar Nord Lolland Falster. Her skal hun fremover medvirke til at vinde markedsandele og sikre bankens nye privatkunder kompetent og alsidig rådgivning.

1642407569

Med mere end 24 års erfaring fra den finansielle sektor tiltræder Bettina Poulsen nu stillingen som privatrådgiver i Spar Nord Lolland Falster. Her skal hun i samarbejde med sine kolleger sikre borgere i og omkring Lolland Falster kompetent og personlig rådgivning.

Bettina kommer fra en stilling som privatrådgiver i Arbejdernes Landsbank, hvor hun har været ansat i 24,5 år. Som en rutineret privatrådgiver med mange kompetencer bidrager hun derfor med en stærk profil til Spar Nord Lolland Falster, ligesom hun har et stærkt netværk inden for sektoren.

Der er endvidere tale om et lokalkendt ansigt, der brænder for Lolland Falster lige så meget, som Spar Nord gør. Dermed tilfører Hele Byens Bank en solid lokal kapacitet til et allerede stærkt team.

- Jeg ser meget frem til at komme med ombord på et team, der virker til at være helt unikt. Jeg ser frem til at møde kunderne, hvor der er god plads til at skabe meningsfyldte relationer, og hvor god rådgivning vægtes højest, fortæller Bettina og uddyber:

- Værdier som lokalforankring, god rådgivning, relationer, menneskelighed og tillid er fælles for Spar Nord og jeg. Jeg tror derfor, at det bliver naturligt for mig at falde godt til og blive en del af Spar Nord familien.

I Spar Nord Lolland Falster glæder man sig ligeledes over tilføjelsen af Bettina Poulsen. Afdelingsdirektør for privat Martin Kristoffersen ser frem til, at det stærke team af privatrådgivere bliver udvidet med en erfaren profil:

- Vi ser frem til at få Bettina om bord på vores forrygende hold af engagerede rådgivere. Bettina er en erfaren privatrådgiver med en stærk tilknytning til lokalområdet, og hun brænder for at gøre en forskel for lokalsamfundet. Jeg er således overbevist om, at krydsfeltet mellem hendes værdier og vores bliver et rigtig godt match, fortæller Martin Kristoffersen.   

Privat bor Bettina i Nykøbing Falster sammen med sin mand Ronni, og de har sammen 2 børn på henholdsvis 19 og 21 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie og venner. Derudover dyrker hun en del crossfit, og i vintersæsonen bliver vinterbadning nydt i fulde drag.

Bettina tiltræder stillingen pr. 1. marts 2023 i Spar Nord Lolland Falster. Hun vil derfor være klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende privatkunder. Du kan blandt andet møde Bettina ved den kommende fritidsmesse i Nykøbing-hallerne i weekenden 11-12. marts.

Hun kan kontaktes på telefon 9616 1988 eller mail bep@sparnord.dk.

Publiceret d.
2. marts 2023