Gå til hovedindhold
16. juli 2021
Svendborg

Spar Nord Fonden støtter Operaen i Svendborg

Med en økonomisk håndsrækning er Spar Nord Fonden med til at sikre, at operaglade borgere i Svendborg og omegn kan opleve Puccinis verdensberømte operaklassiker ’Sommerfugl’ i det fri på havnekajen i Svendborg til august.

3587 Svendborg · Nyhedsrummet 1470X830px · Lokal Nyhed · Operaen Svendborg

Når operaforestillingen ’Sommerfugl’ løber af stablen i perioden fra 3. august til den 14. august på havnekajen i Svendborg, sker det med en venlig tanke til Spar Nord Fonden, der har givet en økonomisk håndsrækning til operaklassikeren, der rummer længsel, uforløst kærlighed og noget af operahistoriens storslåede musik.

- Som en del af byens handelsliv er vi glade for, at Spar Nord Fonden bakker op om tiltag, der skaber liv og glæde i byen. Især i disse coronatider er det vigtigt, at alle bakker op om byen og er med til at skabe disse lyspunkter, som både kommer indbyggerne i Svendborg til gode og tiltrækker turister, som forhåbentlig kan se alle de ting, som Svendborg har at byde på, fortæller direktør i Spar Nord Svendborg Ulrik Feveile.   

Forestillingen er iscenesat af operainstruktør Anne Barslev med Jacob Skov Andersen og Elsebeth Dreisig i rollerne som Pinkerton og Butterfly.

På billedet modtager Anne Barslev og Magnus Larsson pengene.