Gå til hovedindhold

Spar Nord Fonden støtter fællesskaber der mærkes

Spar Nord Fonden støtter udviklingen af kulturelle, fritidsmæssige og sociale fællesskaber, der mærkes. Sammen med Spar Nord ønsker Fonden at styrke fællesskabsfølelsen og samhørigheden mellem mennesker både lokalt, regionalt og nationalt.

5785 Hasseris · Nyhedsrummet · Fonden (2)

Spar Nord Fonden er den største aktionær i Spar Nord, og udbyttet af aktiebeholdningen muliggør Fondens mange donationer hen over året.

Fondens donationer har til formål at styrke sammenholdet i lokalsamfundet og gavne små som store fællesskaber. Med rødder i fællesskabet vægtes det højt at skabe en synergi, hvor mennesker sammen kan lære, udvikle, samarbejde og bidrage, for samtidigt at vokse og opleve.

I tæt samarbejde med de mange filialer i Spar Nord har Fonden givet økonomisk støtte til både lokale og landsdækkende projekter. I Spar Nord Hasseris er man meget tilfreds med det velfungerende samarbejde, der bidrager til et bedre lokalsamfund. Afdelingsdirektør Steffen Glarbjerg fortæller selv:

- Vi vil rigtig gerne have fondsansøgninger til Spar Nord Fonden til glæde og gavn for vores lokalsamfund i Aalborg Vest. Som en lokalbank vil vi gerne være med til at fremme lokale initiativer og projekter, og vi har gennem tiderne blandt andet støttet op om de lokale sportsklubber indenfor fod- og håndbold, KFUM Hallen, legeplads i Solbyen, Aalborg Svømmeklub, sejl- og vandsportsaktiviteter i Aalborg, Aalborg ZOO, AIG-Aalborg, Cykelløb i Aalborg, Aalborg Sportshøjskole osv.

Står du som forening og mangler støtte til et lokalt eller landsdækkende projekt, kan du sende din ansøgning via Spar Nord Fondens hjemmeside. Når du ansøger Spar Nord Fonden skal du vælge mellem kategorierne landsdækkende projekter og projekter med et lokalt sigte, hvortil beløbene signalerer de typiske projekters størrelse.

Ansøgninger som er af national karakter og er rettet mod en bred målgruppe er typisk estimeret til over 75.000 kroner. Ansøgninger med et lokalt sigte ligger typisk under 75.000 kroner.

Projektet, der søges støtte til, skal ligge inden for Fondens uddelingspolitik, der fokuserer på tre områder – kultur, social og fritid.

Vil du vide mere omkring Spar Nord Fonden, og hvordan du ansøger, kan du læse mere på Fondens hjemmeside:

https://www.sparnordfonden.dk/

Publiceret d.
9. marts 2023