Gå til hovedindhold

Spar Nord Fonden støtter Det Danske Drengekors nye kapitel på Frederiksberg

6482 Frederiksberg · Nyhedsrummet · Det Danske Drengekor

Spar Nord Fonden har bevilliget en donation på 40.000 kroner til Det Danske Drengekor, som har skiftet adresse fra Hellerup til Frederiksberg. Donationen skal gå til en rekrutteringsindsats i et nyt lokalområde.

Bevillingen fra Spar Nord Fonden markerer begyndelsen på en ny æra for Det Danske Drengekor, der for nylig har sagt farvel til deres tidligere hjem i Hellerup og nu finder tonen på den kulturelle scene i Frederiksberg. Donationen på 40.000 kroner er dedikeret til en værdifuld mission – at styrke korets tilstedeværelse og virke i det nye lokalområde gennem en målrettet rekrutteringsindsats.

-  Vi er meget stolte over, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan støtte op om lokale fællesskaber og foreninger, der gør en forskel for vores lokalsamfund. Det Danske Drengekor skaber en samhørighed blandt unge mennesker og danner ramme for en værdifuld udviklings- og læringsproces. Hertil bliver lokalområdet beriget af korets mange smukke musikalske optrædener, fortæller Camilla Rømer, privatrådgiver i Spar Nord Frederiksberg.

Det Danske Drengekor, med dets enestående musikalske arv og dygtige sangere, har i årevis skabt rørende musik og fortryllende optrædener, der har beriget dansk kulturliv. Med donationen fra Spar Nord Fonden tager koret nu skridtet ind i en ny fase af sin udvikling, og det sker på Frederiksbergs velkendte scener.  

Korets beslutning om at flytte fra Hellerup til Frederiksberg har skabt spænding og forventning i både det musikalske miljø og blandt lokalsamfundet. Denne forandring er mere end blot en ændring af geografisk placering; det er en chance for at udforske nye musikalske horisonter, skabe forbindelser i det nye nabolag og udvide drengekorets rækkevidde.

Publiceret d.
1. september 2023