Spar Nord Fonden støtter Amager Gators med 10.000 kr. til Nano Basket

8079 Amager · Nyhedsrummet · Gators

Spar Nord Amager har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 10.000 kroner til basketballklubben Amager Gators.

Spar Nord Fonden har valgt at give et økonomisk skulderklap til Amager Gators, hvilket muliggør introduktionen af "Nano Basket" til en helt ny målgruppe: de 0-6 årige børn i Sundby på Amager. Dette initiativ har til formål at fremme bevægelsesglæde og sunde bevægelsesvaner fra en tidlig alder samt at styrke relationen mellem foreningen og forældrene, hvilket kan føre til øget engagement som frivillige trænere, når børnene når 7-års alderen.

Den lokale basketballklub Amager Gators har længe arbejdet for at inkludere flere aldersgrupper i deres aktiviteter, og denne donation er et stort skridt i den rigtige retning. Med Nano Basket kan de yngste medlemmer nu opleve glæden ved leg og bevægelse gennem basketballaktiviteter, der er skræddersyet til deres alder og udviklingsniveau.

- Vi er utroligt glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne støtte Amager Gators i deres bestræbelser på at fremme sundhed og fællesskab blandt de mindste i vores samfund. Bevægelsesglæde og sunde vaner er noget, der bør grundlægges tidligt i livet, og vi ser frem til at følge med i, hvordan dette initiativ udvikler sig, udtaler Erdal Uzun, afdelingsdirektør for Spar Nord Amager.

Publiceret d.
9. juli 2024