Gå til hovedindhold

Spar Nord Fonden løfter Kimbrerfesten til nye højder

6527 Aars · Nyhedsrummet · Kimbrerfesten

Spar Nord Fonden har bevilliget en donation på 20.000 kroner til Kimbrerfesten i Aars. Donationen skal gå til en spændende ungdomskoncert på Friluftsscenen fredag d. 8. september.

Kimbrerfesten i Aars er kendt som den årlige byfest, der samler lokalsamfundet til en uforglemmelig uge med fest og fællesskab. I år er festen planlagt til at finde sted fra d. 6. til d. 10. september, og der er allerede en spændende nyhed at dele med festdeltagerne.

Spar Nord Fonden har doneret 20.000 kroner til Kimbrerfesten med det formål at styrke festens engagement i unge mennesker. Pengene vil blive brugt til en spændende ungdomskoncert på Friluftsscenen fredag d. 8. september klokken 22.00. De Danske Hyrder vil være hovednavnet, og der er garanteret en fantastisk aften med musik og glæde for alle de unge.

- Som lokalbank er vi stolte over, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan tilbyde økonomisk opbakning til lokale arrangementer og initiativer, der gør en forskel for vores lokalsamfund. Kimbrerfesten er en traditionsrig begivenhed, der har stemplet sig fast som en hjørnesten i Aars’ kulturliv, og den har en dyb betydning for både lokalsamfundets borgere og de besøgende. Hertil inkluderer festen særlige arrangementer for unge mennesker, der giver dem en chance for at socialisere og skabe værdifulde minder sammen, udtaler Klaus H. Frederiksen, direktør i Spar Nord Aars.

Publiceret d.
5. september 2023