Gå til hovedindhold

Spar Nord Fonden leverer en støttende serv til Amager Volleyball Klub

6658 Amager · Nyhedsrummet · Volleyball

Spar Nord Amager har, på vegne af Spar Nord Fonden, tildelt et økonomisk skulderklap til Amager Volleyball Klub på 25.000 kroner, der skal bidrage til en optimering af klubbens faciliteter.

Volleyball er i sin natur en engagerende sport, og hos Amager Volleyball Klub er der kommet to nye medspillere på banen. Det er Spar Nord Amager og Spar Nord Fonden, der i fællesskab kan sende en serv i form af en donation på 25.000 kroner afsted til den ambitiøse volleyball klub.

- En nærværende lokal tilstedeværelse er en af grundstenene i vores bank, og det kommer blandt andet til syne gennem Fondens mange generøse donationer, som vi glædeligt kan overrække til det blomstrende foreningsliv i vores lokalsamfund. Amager Volleyball Klub er en af disse foreninger, der bidrager med så mange positive aktiviteter for de lokale borgere, og det er vi stolte over at kunne støtte op om, fortæller Anders Baun Hübschmann, direktør i Spar Nord Amager.

Amager Volleyball Klub er en social klub, hvor fællesskab og at samarbejde i teams, på og udenfor banen, er vigtigt. Samtidig er det en seriøs klub, der både vil spille med i toppen af dansk volleyball og sikre løbende talentudvikling, ligesom den gerne vil videreudvikle sine spillere, uanset niveau.

Klubben består af over 250 medlemmer fordelt på over 25 hold og et tilsvarende antal trænere. Derudover er klubben blandt de største af landets mere end 250 volleyballklubber, med hold i alle aldersgrupper og niveauer, både indendørs og på stranden.

Publiceret d.
10. oktober 2023