Gå til hovedindhold

Spar Nord Fonden giver Hjørring Handel et løft

I en værdifuld demonstration af støtte til lokalsamfundet har Spar Nord Hjørring, på vegne af Spar Nord Fonden, annonceret en betydningsfuld donation på 30.000 kroner til Hjørring Handel.

6468 Hjørring · Nyhedsrummet · 1080X1080 Px · Hook And Cook

Spar Nord Fondens donation på 30.000 kroner vil være en central komponent i det visionære Hook & Cook Hjørring projekt, der søger at lave "Danmarks største paella". Bag denne kulinariske rekordjagt ligger en større ambition om at styrke opmærksomheden på lokalsamfundet og detailhandlen i Hjørring kommune.

Hook & Cook Hjørring repræsenterer et væsentligt skridt i retning af at fremme aktiv deltagelse fra både lokalbefolkningen og turister. Projektet ønsker at bruge byrummet som et dynamisk samlingspunkt, hvor mennesker kan samles om madlavning, fællesskab og kultur. Udover den imponerende kulinariske præstation er paella-projektet en manifestation af stolthed i lokalsamfundet og en vilje til at skabe givende oplevelser for alle.

- Det er en stor ære at kunne bidrage til vores lokalsamfund gennem Spar Nord Fonden. At se de flotte initiativer fra Hjørring Handel blomstre betyder meget for os. Fondens økonomiske støtte bliver en katalysator, der hjælper dem med at skabe store resultater ud af små midler, fortæller Mads Pedersen, afdelingsdirektør for Spar Nord Hjørrings erhvervsafdeling.

Spar Nord Hjørrings samarbejde med Spar Nord Fonden illustrerer en hengivenhed til at skabe en positiv indvirkning på lokalsamfundet. Ud over de finansielle midler er det et eksempel på en partnerskabsånd, der er afgørende for at udvikle lokalsamfundet.

Det fælles mål for Spar Nord Hjørring og Hjørring Handel om at styrke lokalsamfundet og detailhandlen gennemsyrer dette partnerskab. "Danmarks Største Paella" projektet er ikke kun et mål om at lave en spektakulær ret, men også en mulighed for at skabe en dyb forbindelse mellem mennesker og sted, og dermed forme et endnu mere levende Hjørring.

Publiceret d.
28. august 2023