Gå til hovedindhold

Spar Nord Fonden donerer 50.000 kr. til FREM Skørping

Spar Nord Fonden har valgt at donere 50.000 kr. til idrætsforeningen FREM Skørping. Donationen er brugt til indkøb og opsætning af basketballkurve med motor samt optegning af gulv i Skørpinghallen, så børn, unge og voksne kan få glæde af de nye sportsfaciliteter.

5873 Støvring · Nyhedsrummet · Lokal

Med en donation på 50.000 kroner fra Spar Nord Fonden har FREM Skørping etableret basketballkurve med motor samt foretaget optegning af gulv i Skørpinghallen. Målgruppen for projektet er børn og unge, og på sigt også voksne. Formålet er at fremme idræt generelt blandt unge.

Træner Katrine Tram har været tovholder på projektet, og hun er glad for den store opbakning og de frivillige kræfter, der gør basketball muligt i Skørping. Katrine fortæller selv:  

- Den flotte donation fra Spar Nord Fonden betyder rigtig meget for os. Med et økonomisk skulderklap af den kaliber kan vi intensivere indsatsen og tilbyde de unge mennesker flere idrætsformer, så de på sigt kan finde en sport, som de kan lide, og dermed blive mere aktive.

Der kan ligeledes spores begejstring hos Spar Nord Støvring, der er glade for at kunne bidrage til den aktive støtte af det lokale foreningsliv. Direktør Lisa Kjær udtaler sig således:

- Som en lokalbank, der værner om det lokale foreningsliv, er det en stor ære at kunne tilbyde økonomisk støtte, på vegne af Spar Nord Fonden, til en forening som FREM Skørping. Det er yderst vigtigt, at vi støtter op om indsatsen for et mere aktivt foreningsliv, der kan tilbyde de unge mennesker flere sportslige samt sociale muligheder. Et større udvalg af aktiviteter betyder større sandsynlighed for et sundere ungdomsmiljø – både fysisk og mentalt. Og det er vi meget stolte over at kunne støtte op om.

Uddelingen af donationen fandt sted lørdag d. 18. marts 2023, hvor den første kamp blev spillet i hallen. På billedet ses kunderådgiver Birgitte Uhrenholt fra Spar Nord Støvring sammen med trænerholdet, som Katrine Tram også er en del af.

Publiceret d.
30. marts 2023