Gå til hovedindhold

Spar Nord Fonden donerer 400.000 kr. til Royal Run

7552 Brønderslev · Nyhedsrummet · Royal Run · Frivillige

Det traditionsrige motionsløb Royal Run skydes snart i gang, og det bliver med støtte fra Spar Nord Fonden, der har valgt at donere 400.000 kroner til det gode formål.

Royal Run finder sted den 20. maj 2024 landet over, hvor tusindvis af løbeglade danskere og den kongelige familie skal løbe forskellige ruter i det flotte danske landskab. Her er Brønderslev blandt de udvalgte værtsbyer.

Årets royale motionsfest byder på fantastiske iscenesatte løberuter i hele landet, og Spar Nord Fonden har i år bevilliget en donation på 400.000 kroner som støtte til den gode indsats. En del af pengene er blandt andet øremærket til de frivillige foreninger, der stiller frivillige til rådighed til afvikling af løbet.  

Derudover går pengene sammen med en ekstra donation på 25.000 kroner fra Spar Nord til at fejre de frivillige til en frivillighedsfest den 12. juli på NIH, hvor bandet TV-2 giver koncert og en DJ spiller op til fest og fejring af det gode frivillige arbejde.

Direktør for Spar Nord Brønderslev, Annette Drivsholm, har været en del af aktiveringen af pengene og samarbejdet med de frivillige. Hun har ligeledes været en aktiv del af en arbejdsgruppe for Royal Run, hvor hun har været involveret i processen angående udnævnelsen af Brønderslev som værtsby.

- Vi er meget stolte over, at vores flotte by med smukke nordjyske omgivelser skal danne rammen om Royal Run 2024. Samtidig er vi meget begejstrede over den imponerende indsats af de frivillige lokale ildsjæle landet over, der på mange måder er drivkraften bag motionsløbets succes. Det er derfor glædeligt, at Spar Nord Fonden har valgt at give et økonomisk skulderklap til den flotte indsats, udtaler Annette Drivsholm, direktør i Spar Nord Brønderslev.

Brønderslev er således klar til at byde alle velkommen til årets royale motionsfest. Der vil her være intet mindre end 9.000 glade mennesker klar til at løbe eller gå One mile, 5 kilometer eller 10 kilometer.

Publiceret d.
14. maj 2024