Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Spar Nord Brønderslev og Hjallerup byder velkommen til ny Private Banking-rådgiver

Spar Nord Brønderslev og Hjallerup byder velkommen til ny Private Banking-rådgiver

7323 Brønderslev · Nyhedsrummet · Lone

Fra starten af det nye år har Spar Nord Brønderslev og Hjallerup forstærket deres team med tilføjelsen af Lone Carøe Villum, der tiltrådte stillingen som ny Private Banking-rådgiver. I sin nye stilling skal hun fremover skræddersy løsninger til kunder og komme med konkrete forslag til optimering af økonomi i forhold til blandt andet pension og investering.

Med sig i bagagen har Lone 25 års erfaring inden for den finansielle verden, hvor hun blandt andet kommer fra en tidligere stilling som Senior Acquisition Manager med ansvar for at tiltrække nye kunder til Private Banking formueforvaltning. Det er således en kompetent og alsidig profil, som Spar Nord Brønderslev og Hjallerup får med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig over at være blevet en del af et stærk team i Midtvendsyssel, hvor den personlige rådgivning og lokale relation er i højsædet. Vi skal fortsætte den positive udvikling og hjælpe vores Private Banking kunder med at realisere deres økonomiske livsmål, fortæller Lone Carøe Villum.

Privat bor Lone i Aalborg. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, yoga og fitness.

Lone Carøe Villum tiltrådte stillingen pr. 1. januar 2024, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 9620 0741 eller mail lcv@sparnord.dk.

Publiceret d.
12. marts 2024