Gå til hovedindhold

Spar Nord Aars byder velkommen til to nye rådgivere

7440 Aars · Nyhedsrummet · Morten Og Mioo

Starten af april måned har budt på en forstærkning af teamet i Spar Nord Aars. Mioo Hathaw og Morten Kragh er nemlig tiltrådt som bankens to nye privatrådgivere.

Spar Nord Aars har med tilføjelsen af de to nye privatrådgivere Mioo Hathaw og Morten Kragh forstærket teamet i Vesthimmerland. Med sig har de begge flere års erfaring inden for den finansielle verden og skal fremover medvirke til at styrke rådgivningen af bankens kunder.

Mioo Hathaw kommer fra en stilling som privatrådgiver hos Nordea i Aars. Forinden den finansielle karriere gennemførte han finansøkonomuddannelsen, hvilket har givet ham de rette redskaber og kompetencer. Det er således en prominent profil, som Spar Nord Aars får med ombord på holdet.

- Jeg ser frem til at blive en del af et stærkt og kompetent team, hvor jeg ser gode muligheder for at videreudvikle mine faglige og personlige kompetencer. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe kunderne, så de kan få deres ønsker og drømme opfyldt, fortæller Mioo Hathaw.

Privat bor Mioo i Aars sammen med sin kæreste og deres tvillinger på snart 5 måneder. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, golf, fitness og fodbold.

Morten Kragh kommer fra en stilling som Premium-rådgiver hos Nordea Aars, hvor han har rådgivet privatkunder med fokus på investering og pension samt optimering af privat formue. Morten har ligesom Mioo færdiggjort finansøkonomuddannelsen, og han har gennem de seneste år erhvervet sig nogle værdifulde kompetencer.

- Jeg glæder mig til at indgå i dette fantastiske team og blive en del af en lokal bank, der giver tilbage til lokalområdet. Min ambition er at udvikle mig personligt og fagligt, så jeg altid kan yde den bedst mulige rådgivning overfor eksisterende samt nye kunder, fortæller Morten Kragh.

Privat bor Morten i Aars sammen sin forlovede. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, håndbold, padel og fodbold.

Mioo Hathaw og Morten Kragh tiltrådte deres nye stillinger pr. 1. april 2024, og de er begge klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder.

Mioo kan kontaktes på telefon 7224 5807 eller mail mioo@sparnord.dk

Morten kan kontaktes på telefon 9697 4534 eller mail mkra@sparnord.dk  

Publiceret d.
2. april 2024