Gå til hovedindhold
6. december 2021
Aarhus

Spar Nord Aarhus forlænger elitesponsorat med Lyngbygaard Golf

Spar Nord Aarhus fortsætter som hovedsponsor for succesfulde Lyngbygaard Elitegolf i Brabrand ved Aarhus i de kommende tre år.

4019 Aarhus · Nyhedsrummet 1470X830px · Lyngbygaard Golf (1)

På billedet trykker salgs- og markedschef i Spar Nord Aarhus, Henrik Horup Andersen, hånd med Lyngbygaard Golfs PRO og medlem af Eliteudvalget, Peter Krøyer.  

Lyngbygaard Elitegolf og Spar Nord Aarhus forlænger et godt samarbejde. Det er resultatet af en ny aftale mellem Spar Nord Aarhus og Lyngbygaard Elitegolf, der indebærer, at banken fortsætter som hovedsponsor for golfklubbens elitehold i de kommende tre år med start 1. januar 2022.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Lyngbygaard Elitegolf, og med de flotte resultater, som klubben tilmed har præsteret i løbet af de seneste tre år, er det helt naturligt for os at forlænge, siger Henrik Horup Andersen, salgs- og markedschef i Spar Nord Aarhus.

Spar Nord Aarhus og Lyngbygaard Elitegolf er særligt stolte af, at dameholdet er rykket op tre år i træk og dermed spiller i 1. division i 2022. Det er desuden lykkedes herreholdet at vinde deres pulje i 1. division og efterfølgende vinde oprykningsspillet til Elitedivisionen, som er Danmarks bedste række inden for golf, og som samtidig giver holdet mulighed for at spille med om danmarksmesterskabet for klubhold.

- Vi glæder os meget til at fortsætte jagten på gode resultater med hovedsponsoratet fra Spar Nord Aarhus i ryggen. Uden stor opbakning fra gode sponsorer er det ikke muligt at nå de fastsatte mål og skabe flotte resultater til glæde og gavn for alle klubbens medlemmer, siger Christian Phillip, direktør i Lyngbygaard Golf.

Da Spar Nord i starten af 2021 købte BankNordiks danske filialer, overtog de samtidig elitesponsoratet og har igennem hele 2021 været en aktiv og synlig sponsor for Lyngbygaard Golfs elitehold.

- For Spar Nord er det afgørende at kunne støtte og hjælpe foreninger lokalt. Det handler ikke kun om at have mulighed for at dyrke aktiviteter og fællesskaber i fritiden. Foreningerne styrker også sammenhængskraften i samfundet, da deres aktiviteter har gavnlig effekt på områder som sundhed, velvære og uddannelsesniveau, siger Henrik Horup Andersen og fortsætter:

- Når det kan kombineres med synlighed, godt samarbejde og flotte resultater, både for eliteholdene og de enkelte elitespillere, så er det en fornøjelse at kunne bidrage med sponsorstøtte i lokalområdet.