Gå til hovedindhold

Spar Nord Aalborg Syd opruster med velkendt privatrådgiver

Kirsten Brændstrup Munk (33) er tiltrådt som ny privatrådgiver i Spar Nord Aalborg Syd, hvor hun fremover skal sikre bankens privatkunder alsidig og kompetent rådgivning.

5882 Syd · Nyhedsrummet · Ny Raadgiver

Spar Nord Aalborg Syd har ansat Kirsten Brændstrup Munk som ny privatrådgiver. Men helt ny er Kirsten bestemt ikke, når det kommer til Spar Nord regi. Hun har nemlig været ansat i Spar Nord i snart 12 år, hvor hun senest har været ansat som privatrådgiver i Spar Nord Aars.

Med 12 års erfaring inden for den finansielle branche samt relation til Hele Byens Bank, bidrager Kirsten derfor med en stærk profil til afdelingen i Aalborg Syd.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt og spændende team i Aalborg Syd. Jeg ser ligeledes frem til at implementere mine erfaringer fra de andre afdelinger i Spar Nord. Det betyder meget for mig at være en del af en lokalbank, der værner om det lokale engagement og kundeforhold, fortæller Kirsten.

I sin fritid nyder hun blandt andet at dyrke motion i form af fodbold og golf. Privat bor Kirsten i Aars.

Kirsten er tiltrådt stillingen pr. 1. marts 2023. Hun er således klar til at tage godt imod nye, såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1713 eller mail kbm@sparnord.dk.

Publiceret d.
13. april 2023