Gå til hovedindhold

Skal Spar Nord Fonden støtte din lokale forening?

Jesper Henriksen

Spar Nord Roskilde og Spar Nord Fonden er gået sammen om at øremærke en pulje på 100.000 kroner til lokale initiativer og sociale formål, som skal komme 10 lokale foreninger til gavn. Hjælp os med at finde de foreninger, som kunne have gavn og glæde af en økonomisk håndsrækning.

Aflyste stævner, aflyste byfester og manglende medlemsindbetalinger. Coronakrisen har også ramt foreningslivet hårdt økonomisk. Netop derfor ønsker Spar Nord Fonden i samarbejde med Spar Nord Roskilde at gøre en ekstra indsats.

For det handler ikke kun om at bevare foreningerne og have mulighed for at dyrke aktiviteter og andre fællesskaber. Foreningerne og fællesskaberne styrker nemlig også den lokale sammenhængskraft, der har vist sig at have gavnlig effekt på områder som velvære, sundhed, uddannelsesniveau og kriminalitet.

Som en ekstra håndsrækning til de lokale foreninger i Roskilde er Spar Nord gået sammen med Spar Nord Fonden om at øremærke en pulje på 100.000 kroner til lokale initiativer og sociale formål, som skal komme 10 lokale foreninger til gode i form af 10.000 kroner pr. forening.

Er du medlem af en forening eller et frivilligt fællesskab i og omkring Roskilde? Og mangler din forening 10.000 kroner til at igangsætte et projekt eller foretage et større indkøb? Så er det nu, I skal ansøge om en af vores ekstraordinære donationer.

De indkomne ansøgninger gennemgås af en komité bestående af repræsentanter fra Sjællandske Medier, Roskilde Kommune, Julemærkehjemmet og Spar Nord Roskilde. Sidste frist for at ansøge er onsdag 3. november 2021. Ansøgning skal indsendes via en speciel skabelon på event.sparnord.dk/roskilde.