Gå til hovedindhold

Skagen Festival modtager 250.000 kr. fra Spar Nord Fonden

Spar Nord Fonden donerer i alt 250.000 kr. til Skagen Festival. Hele Byens Bank har i flere år støttet festivalen, der tilbyder de deltagende gæster nærværende og begivenhedsrige musikalske oplevelser.

5824 · Nyhedsrummet · Skagen Festival

Skagen Festival er Danmarks ældste musikfestival og har siden 1971 lagt fundamentet for utallige musikalske begivenheder. Spar Nord Skagen har i flere år samarbejdet med den traditionsrige festival, hvilket igen i år er blevet en realitet.

Spar Nord Fonden har valgt at støtte festivalen med i alt 250.000 kroner, og Spar Nord Skagen har samtidig indgået en sponsoraftale. Det er en støtte, der ikke går ubemærket hen hos Jesper Hegaard, formand for Skagen Festival, der begejstret fortæller:

- Vi er meget glade for den økonomiske støtte fra Spar Nord og Fonden, der på mange parametre bidrager til, at vi igen i år kan slå dørene op for en festival med masser af god musik. De forrige år har vi haft et succesfuldt samarbejde med banken, og det er med stor glæde, at vi til dette års festival igen kan offentliggøre en scene dedikeret til vores samarbejdspartner, der er navndøbt Spar Nord Scenen – Skagen Kultur- og Fritidscenter.

Det er ikke kun hos Skagen Festival, at begejstringen er høj. Hos Spar Nord Skagen ser man ligeledes frem til at fortsætte det gode samarbejde. Direktør for Bankområde Nord, Morten Kock, fortæller selv:

- Som lokalbank fokuserer vi i høj grad på at støtte lokale tiltag, der gavner borgerne i lokalsamfundet. Vi er derfor meget glade for, på vegne af Fonden, at kunne donere 250.000 kroner til Skagen Festival. Derudover har vi indgået en sponsoraftale, der blandt andet inkluderer, at vi har billetter til rådighed, som vores kunder kan købe til en reduceret pris.

Skagen Festival 2023 starter den 29. juni og slutter den 2. juli. Her vil kunstnere lige fra Anders Blichfeldt til Johnny Logan spille på Spar Nord Scenen – Skagen Kultur- og Fritidscenter. Derudover kan publikum se frem til at opleve Poul Krebs, der i år modtager Folkemusikprisen, som Spar Nord har etableret i samarbejde med Skagen Festival.

Spar Nord Skagen har i forbindelse med samarbejdet fået tildelt et begrænset antal billetter, som bankens kunder kan købe til en reduceret pris. Hvis du gerne vil vide mere kan du kontakte afdelingen i Skagen på telefon 9679 0050 eller mail skagen@sparnord.dk.

Billedet er leveret af Toppen af Danmark, som er en medlemsejet turistforening, der samler turistaktører i Nordjylland.

Publiceret d.
23. marts 2023