Settlementet Vesterbro modtager hjertevarm donation på 65.000 kr.

8093 København · Nyhedsrummet · Settlementet

Spar Nord København har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 65.000 kroner til Settlementet Vesterbro, der støtter de socialt udsatte i lokalsamfundet.

Den traditionsrige erhvervsdrivende fond Settlementet Vesterbro har igennem mange år aktiv arbejdet for at fremme socialt udsattes stemme, rettigheder og ligeværd i samfundet. Og dette har Spar Nord København og Spar Nord Fonden valgt at støtte op om med en hjertevarm donation på 65.000 kroner.

Donationen går målrettet til at sikre nærende måltider til dem, der har det sværest, samtidig med at rammerne for socialt sammenhold skabes. Settlementet Vesterbro har gennem flere projekter vist et enestående engagement i at støtte udsatte grupper, hvor de blandt andet tilbyder uvildig retshjælp, social- og gældsrådgivning, faciliterer klubber og feriekoloni, driver værested, café og butikker.

- Vi er stolte over at kunne overrække en donation fra Spar Nord Fonden til Settlementet Vesterbro, der yder en uvurderlig indsats for socialt udsatte i vores samfund. Med denne donation hjælper vi med at gøre en konkret forskel i hverdagen for dem, der har en usikker adgang til mad. Vi tror på, at alle fortjener et socialt sammenhold og et ordentligt måltid og den værdighed, det medfører, udtaler John Stærfeldt Glerup, afdelingsdirektør i Spar Nord København.

Hele Spar Nord København sender en dybfølt tak til Settlementet Vesterbro for deres dedikerede indsats. Sammen kan vi skabe positive forandringer i vores lokalsamfund.

Du kan læse mere om Settlementet Vesterbro her: https://Settlementet.dk

Publiceret d.
9. juli 2024