Gå til hovedindhold

Piffany Copenhagen kan fejre succesvirksomhedspris for andet år i træk

6792 Helsinge · Nyhedsrummet · SV23

Med erhvervsprisen Succesvirksomhed anerkender Spar Nord og BDO de 1.000 danske virksomheder, der kontinuerligt lykkes bedst med at skabe vækst og overlegne finansielle resultater. En erhvervspris som Piffany Copenhagen glædeligt kunne tage imod igen i år.

Succesvirksomhed 2023 uddeles af Spar Nord og BDO til top 200 virksomheder i hver af landets 5 regioner baseret på antal medarbejdere og de tre centrale nøgletal: Resultat før skat, egenkapital og soliditet. Det er således de virksomheder, der år efter år er med til at skabe vækst i erhvervslivet. De er foregangsvirksomheder og en oplagt kilde til inspiration for andre ambitiøse virksomheder.

Til stor glæde for den danske designvirksomhed Piffany Copenhagen, der har base i Helsinge, kunne man fejre kåringen som en af landets succesvirksomheder for andet år i træk. Designvirksomheden har forpligtet sig til at bringe unikke designs til live gennem etisk velovervejet håndværk. Deres mest solgte produkt er Uyuni led-lys, der sælges i USA, Australien, Asien, Afrika og i hele Europa. Derudover er de også kendt for de ikoniske Mr. Wattson lamper.

Den ene af de to indehavere Lauritz Smed tog glædeligt imod prisen, overrakt af erhvervsrådgiver Fin Mortensen fra Spar Nord Helsinge, som understreger den positive udvikling i virksomheden.

- Vi er helt vildt stolte over igen at kunne kalde os succesvirksomhed, og denne flotte pris er blandt andet et udtryk for den engagerede indsats, som alle i og omkring virksomheden har stået for. Der skal lyde en kæmpe tak til vores fantastiske ansatte, der har været med til at gøre denne rejse helt speciel, fortæller Lauritz Smed.  

Ud af Danmarks mere end 300.000 aktive virksomheder kan kun et lille udsnit bryste sig af titlen Succesvirksomhed. De er foregangsvirksomheder, der skaber udvikling og inspiration både lokalt og i hele dansk erhvervsliv.

Publiceret d.
21. november 2023