Gå til hovedindhold

Parløb med AC Horsens fortsætter

Sponsorat AC Horsens 2022

Spar Nord Horsens forlænger og opgraderer samarbejdsaftale med AC Horsens

Den eksisterende samarbejdsaftale mellem fodboldklubben AC Horsens og Spar Nord Horsens er netop blevet forlænget og udvidet, og det vækker glæde i Superligaklubben.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Spar Nord Horsens gennem mange år, og vi er glade for, at direktør Jan Rasmussen har sat sin underskrift på endnu en aftale, så vi kan fortsætte det parløb. At aftalen ligeledes er udvidet fortæller også meget om, at glæden over det hidtidige samarbejde er gensidig, siger Kristian Nielsen, direktør i AC Horsens.

- Som lokalt forankret bank er det vigtigt for os at støtte op om og engagere os i lokale klubber og foreninger, og derfor er vi stolte over for 19. år i træk at være del af sponsornetværket i AC Horsens. Klubben har et stærkt værdisæt, som efterleves hver eneste dag, og de værdier lægger tæt op ad de værdier, der gennemsyrer vores hverdag i banken. Vi er alle kvalitetsbevidste, målrettede og ønsker at vinde, fortæller Jan Rasmussen, direktør i Spar Nord Horsens og fortsætter:

- Det er fantastisk, at AC Horsens nu er tilbage i landets bedste række. Vi glæder os til fodbold på første klasse på CASA Arena Horsens.

Publiceret d.
24. juni 2022