På eventyr over Atlanten med Spar Nord i ryggen

Den 12. december 2022 begiver Kasper Andersen og Simon Svendsen sig ud på deres livs eventyr. En tur på tværs af Atlanten i en tomandsrobåd fra La Gomara til Antigua. Et projekt som Spar Nord Næstved er med til at sponsorere, så Kasper og Simon kan realisere deres mål om at skabe opmærksomhed om og indsamle penge til velgørenhedsfonden CoolUnite.

Ifølge Kasper Andersen og Simon Svendsen kan man, hvad man vil, også når det handler om at gennemføre verdens hårdeste ro-konkurrence. Sammen vil de to kammerater ro 5.000 kilometer over Atlanten for at samle penge ind til velgørenhedsfonden CoolUnite’s arbejde med syge og udsatte børn.

For Bjarne Elmelund Nielsen, direktør i Spar Nord Næstved, betyder det meget at være med til at støtte op om Kasper og Simons drøm om at hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning:

- Det glæder mig, at vi kan være med til at støtte endnu en drøm i vores lokalsamfund. Derudover er jeg rigtig stolt af, at vi gennem vores lokale donationer og sponsorater kan være med til at gøre en forskel for mange syge og udsatte børn – blandt andet ved at sponsorere Kasper og Simons exceptionelle rejse over Atlanten, fortæller Bjarne Elmelund Nielsen.

CoolUnite er en velgørenhedsfond, der står Kasper og Simon meget nær, da Kaspers 4-årige datter risikerer at få alvorlig og dødelig kræft, hvis hun har arvet den genfejl, som resulterede i, at Kasper fik fjernet sin mavesæk. Netop derfor vil Kasper og Simon sætte fokus på CoolUnite’s arbejde.

- Idéen til denne ekstraordinære udfordring kom fra Simon, og jeg hoppede straks ombord – både i bogstavelig forstand og overført betydning. Vi vil ro over Atlanten for at bevise viljens magt og samtidig skabe opmærksomhed om en fantastisk organisation, som grundet min og min families situation står mit hjerte meget nært, fortæller Kasper Andersen og fortsætter:

- CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. Fonden skaber gode oplevelser og bidrager til, at børnene får en nemmere hverdag.

2 timers roning og 2 timers hvile. 24 timer i døgnet. Sådan kommer Kasper og Simons hverdag til at se ud, når de skal krydse Atlanten i en robåd uden assistance. Til at gennemføre turen forventer Kasper og Simon at bruge 50 dage til at ro fra De Kanariske Øer til Caribien, men de har dog pakket til 90 dage. Vil du følge med i Kasper og Simons kamp mod Atlanterhavets bølger for at skabe opmærksomhed og sikre donationer til CoolUnite, kan du følge med på deres instagram: rowforchange.

Publiceret d.
15. februar 2022