Ny totalrådgiver til erhvervsafdelingen i Spar Nord Hillerød

7667 Hillerød · Nyhedsrummet · Karina Bjerg

Karina Bjerg Østerby er tiltrådt stillingen som ny totalrådgiver i Spar Nord Hillerøds erhvervsafdeling. Her skal hun fremover hjælpe selvstændige erhvervsdrivende med at balancere privat- og virksomhedsøkonomien.

Starten af maj måned har budt på en forstærkning af Spar Nord Hillerøds erhvervsafdeling. Her er Karina Bjerg Østerby nemlig tiltrådt stillingen som ny totalrådgiver. Fremover skal hun i samarbejde med gode kolleger bidrage til den positive udvikling samt sikre bankens erhvervs- og privatkunder alsidig og kompetent rådgivning.

Karina tiltræder stillingen med mere end 18 års erfaring inden for den finansielle verden, og hun kommer fra en tidligere stilling som seniorprivatrådgiver ejerleder i Nykredit. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Hillerød får med om bord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af en fantastisk team i Hillerød, og jeg ser frem til at kunne give gode kundeoplevelser igennem personlige relationer og være med til, at kunderne kan udleve deres drømme, fortæller Karina Bjerg Østerby.

Privat bor Karina i Melby sammen med sin mand Thomas og deres to døtre. Fritiden bliver blandt andet brugt sammen med familie og venner, og sideløbende bruger hun en del tid i den lokale forening Gymnastik og Fitness.

Karina Bjerg Østerby tiltrådte stillingen pr. 1. maj 2024, og hun derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan Kontaktes på telefon 3334 3854 eller mail kabj@sparnord.dk.

Publiceret d.
16. maj 2024