Gå til hovedindhold

Ny privatkundechef i Spar Nord Næstved

6465 Næstved · Nyhedsrummet · Martin Kurek

Martin Rahn Kurek (34) er pr. 1. september tiltrådt stillingen som ny privatkundechef i Spar Nord Næstved.

Spar Nord Næstved har ansat Martin Rahn Kurek, der fremover skal være ny privatkundechef. Martin har over 11 års erfaring inden for den finansielle verden, og han skal fremover sammen med resten af holdet fortsætte bankens gode udvikling.

Martin er ikke helt ny i Spar Nord regi, han har bestridt flere forskellige stillinger i hele byens bank siden 2012, hvor han blev udlært. Han har arbejdet med både privat- og erhvervskunder og har senest siddet som souschef på erhverv.

- Jeg ser meget frem til at bidrage til udviklingen og skabe den energi og sammenhængskraft i vores lokale bank, der gør, at kunderne forhåbentlig kan mærke, at vi ikke bare er som alle de andre. Vi skal vise vores handlingskraft i lokalområdet og udnytte den stærke markedsposition, vi har, og som bankens lokalbankmodel giver os mulighed for at udleve hver dag, fortæller Martin Rahn Kurek.

Privat bor Martin i Næstved med sin kone Mie og deres tre børn på henholdsvis 4, 9 og 11 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, løb og padel tennis.

Martin er tiltrådt stillingen pr. 1. september 2023. Han kan kontaktes på telefon 55750362 eller mail mke@sparnord.dk.

Publiceret d.
5. september 2023