Gå til hovedindhold

Ny legeplads til Huset i Skoven i Terndrup

Spar Nord Fonden donerer 29.700 kroner til ny legeplads til Huset i Skoven i Terndrup. Legepladsen bliver et værdifuldt samlingspunkt for blandt andet vuggestue og børnehave.

5554 · Terndrup · Nyhedsrummet · Huset I Skoven

Donationen fra Spar Nord Fonden på 29.700 kroner skal gå til Huset i Skoven og oprettelse af en splinterny legeplads, som børn og unge vil få stor glæde af.

Huset i Skoven er en lokal institution i Terndrup, som rummer både vuggestue og børnehave. Naturen er udgangspunktet, da den rummer næsten alle de udfordringer et barn har brug for. Der er dyr i baghaven, så børnene får et naturligt forhold til både grise, geder, kaniner m.m.

- I Spar Nord Terndrup er vi glade for, i samarbejde med Spar Nord Fonden, at kunne bidrage med økonomisk støtte til Huset i Skoven, der er en værdifuld institution i lokalområdet. Med en ny legeplads vil Huset i Skoven fremover kunne tilbyde de besøgende børn meningsfyldte og læringsmæssige aktiviteter, der gavner deres aldersmæssige udvikling, fortæller Torben Kirk, Afdelingsdirektør i Spar Nord Terndrup.

Hverdagen i Huset i Skoven er præget af nærvær, omsorg, læring og udvikling. Disse fokuspunkter bliver udøvet ved, at det er de voksne, der er bevidste og ansvarlige for, at der opstår god relation til børnene og børn i mellem. Kommunikation er nøglen i den menneskelige udvikling, fordi vi først kan skabe os selv ved at blive skabt – det vil sige: set, mødt og anerkendt – af en anden.

Donationen blev overrakt af kunderådgiver Line Obel fra den lokale afdeling i Spar Nord Terndrup, sammen med institutionsleder Anders Jensen.  

Publiceret d.
5. januar 2023