Ny hæveautomat åbner i Helsinge

7305 Helsinge · Nyhedsrummet · Pengeautomat

Hele Byens Bank har sammen med Nokas ledt efter en placering til hæveautomaten KONTANTEN, hvilket nu er lykkedes hos Kvickly.

Spar Nord Helsinge åbnede i april 2023, og siden har lokalbanken allerede haft flere initiativer på tegnebrættet. Her har det blandt andet været prioriteret højt at finde en placering til en ny hæveautomat i byen.

Dette har Spar Nord Helsinge i samarbejde med Nokas og Kvickly Helsinge nu fundet en løsning på med åbningen af hæveautomaten KONTANTEN ved Kvickly, så bankens kunder igen kan betjene sig med kontanter, herunder ud- og indbetalinger i danske kroner samt udbetaling af Euro.

- Det er en stor fornøjelse, at vi sammen med Nokas og Kvickly har sikret en ny hæveautomat i Helsinge, så vores kunder fortsat har mulighed for at hæve kontanter. Det er berigende, at vores samarbejdspartnere ligesom os er nogle lokale ildsjæle, der ønsker at gøre lokalsamfundet til et endnu mere attraktivt sted at bo, udtaler Mimi Boed, afdelingsdirektør i Spar Nord Helsinge.

Den nye KONTANTEN-automat forventes at blive modtaget positivt af både lokalsamfundet og besøgende. Den er praktisk og vil bidrage til at opretholde adgangen til kontanter i Gribskov Kommune.

Publiceret d.
27. februar 2024