Næstved HG Kvindeelite sparker bolden i mål med Spar Nord

4274 Næstved · Nyhedsrummet · Sponsorat · Næstved HG

Næstved HG Kvindeelite er i fuld sving med forberedelserne til sæsonstart. For at skabe de bedste forudsætninger for en god start i 1. division skal Næstved HG Kvindeelite på træningslejr, som er muliggjort gennem sponsorat fra Spar Nord Næstved.

I Næstved er der store planer på tegnebrættet for udviklingen af kvindefodbold i byen og omegn. Et historisk samarbejde, som startede i juli 2021 mellem de to klubber HG Fodbold og Næstved IF, der havde til formål at skabe et fælles kvindehold under navnet Næstved HG Kvindeelite. Et projekt som Spar Nord Næstved har været hovedsponsor på siden start.

- Naturligvis vil vi gerne støtte op om lokalsamfundet og de fællesskaber, der er i byens mange foreninger. Derfor vil vi selvfølgelig gerne være med til at sponsorere det ambitiøse elitekvindefodboldprojekt i Næstved, fortæller direktør i Spar Nord Næstved Bjarne Elmelund Nielsen.

Næstved HG Kvindeelite er netop i fuld sving med forberedelserne til forårets kampe i 1. divisionsslutspillet. Som en del af forberedelserne skal holdet på en træningslejr i Tønder. En træningslejr som er gjort mulig med et sponsorat på 10.000 kroner fra Spar Nord Næstved.

For Bjarne Elmelund Nielsen betyder det meget at kunne hjælpe pigerne godt fra start med bankens bidrag til træningslejren:

- Der er ingen tvivl om, at det bliver spændende at følge med i pigernes forhåbentligt flotte resultater fra sidelinjen. Og mon ikke med det hårde arbejde som pigerne lægger for dagen, at vi snart kan se et Næstvedhold i landets bedste kvinderække, fortæller Bjarne Elmelund Nielsen og fortsætter:

- Derfor er jeg også glad for, at vi kan bidrage til en træningslejr for holdet, hvor de sidste tekniske finesser kan blive finpudset inden sæsonstart.

Spar Nord Næstved har været en del af Næstved HG Kvindeelite siden 2021, hvor de har bidraget til klubben som hovedsponsor. Et sponsorat som ifølge cheftræner Steen Hansen betyder meget for holdet:  

- Sponsoratet fra Spar Nord giver os mulighed for at realisere nogle af de planer, vi har omkring vores hold. Sponsoratet er altså med til at give pigerne de mest optimale betingelser for at træne på et højt niveau, så de er bedst muligt stillet til turneringen, fortæller Steen Hansen.

Truppen udvides med hjælp fra udlandet

Forberedelserne til sæsonstart handler for Næstved HG Kvindeelite ikke kun om det hårde arbejde på træningsbanerne. Næstved HG Kvindeelite har nemlig hentet deres to første kontraktspillere til klubben;

Maya Ladhani, der kommer fra Canada og Daria Petredes, som kommer fra USA. To spillere der snart er klar til at gå på banen i Næstved HG Kvindeelites spillertrøje med Spar Nord logoet på maven.

- Med vores nye tilføjelser til truppen kan vi styrke vores hold med spillere, der kan udfylde nogle af de kompetencer, som vi har manglet. Dermed står vi med et hold fyldt med kompetente spillere til sæsonstart, der alle glæder sig til at vinde kampe for Næstved HG Kvindeelite, fortæller Steen Hansen.

Med afleveringerne og skuddene finpudset er Næstved HG Kvindeelite klar til at sparke sig direkte til tops i 1. divisions slutspillet når turneringen starter i april. 

Publiceret d.
17. februar 2022