Gå til hovedindhold

Mød Spar Nord Leasing på dette års VTM Summit

På dette års VTM Summit, som finder sted 25.-28. april 2023 i Odense, vil de besøgende ikke bare kunne møde værktøjsmaskiner og kollaborative robotter. De vil også kunne møde Spar Nord Leasing, som tilbyder attraktive finansieringsløsninger til produktionsvirksomheder overalt i Danmark.

5870 Leasing · Nyhedsrummet · VTM Messe · NY

Når branchebegivenheden VTM Summit igen løber af stablen 25.-28. april 2023 i Odense, får den danske metalindustri mulighed for at samles og opleve branchens produktnyheder og flere end 100 maskiner til metalbearbejdning. Blandt de næsten 120 udstillere vil de besøgende også kunne finde Spar Nord Leasing, som står klar til at rådgive og udbrede kendskabet til deres fleksible og skræddersyede finansieringsløsninger, og det ser Michael Søe Nielsen, kundechef i Spar Nord Leasing, frem til:

- Efter en lang periode med restriktioner glæder vi os utrolig meget til at møde vores nuværende og nye kunder på VTM-messen, fortæller Michael, der sammen med to kollegaer vil bemande Spar Nord Leasings stand.

Fokus på bæredygtighed og øget kapacitet

Coronapandemien har skabt et stort behov for at øge produktionsvirksomhedernes kapacitet, og det er en udfordring, Spar Nord Leasing kan hjælpe med at løse:

- Vi forventer, at der på messen vil være et stort fokus på investeringer, der kan øge virksomhedernes kapacitet, da rigtig mange har svært ved at følge med den store efterspørgsel, vi oplever i øjeblikket, fortæller Michael og fortsætter:

- Herudover forventer vi, at der vil være fokus på at gøre virksomhederne mere konkurrencedygtige, hvilket typisk sker med investeringer i hurtigere maskiner, automatisering og ved at investere i mere bæredygtige maskiner med lavere elforbrug.

Med en leasingaftale hos Spar Nord Leasing kan virksomhederne lease deres maskiner og dermed opnå større fleksibilitet og øget kapacitet, samtidig med at det frigiver likviditet og styrker virksomhedernes konkurrencedygtighed.

En tilgængelig, nærværende og fleksibel samarbejdspartner

Med deres store branchekendskab og faglighed udgør Spar Nord Leasings rådgivere kompetente og nærværende samarbejdspartnere, der ser på helheden i virksomheden og ikke bare regnskabet.

- Vores rådgivere har en stor interesse i og viden om metalbranchen i Danmark. Derfor besøger vi også altid vores kunder for at få et indblik i deres forretning, så vi kan give dem den bedste rådgivning og de bedste løsninger, fortæller Michael og uddyber:

- Vi arbejder i små teams, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet. Vi har en af de hurtigste ekspeditionstider i branchen, og der går for det meste kun få dage fra første kontakt med kunden, til en aftale er underskrevet og maskinen er bestilt med leverandøren. Det gør os til en meget attraktiv samarbejdspartner.

Mød Spar Nord Leasing på VTM Summit 2023 25.-28. april 2023 i Odense Congress Center.

Publiceret d.
23. marts 2023