Medic Team modtager donation på 50.000 kr.

Spar Nord Fonden har doneret 50.000 kroner til foreningen Medic Team Danmark, der tilbyder præhospital indsats, førstehjælpsberedskab, ambulancevagter og liggende sygetransport.

Medic Team Danmark drives af et frivilligt team af behandlere, nødbehandlere og førstehjælpere samt teamlæger, der alle brænder for at yde en indsats for tilskadekomne eller akut syge ved de arrangementer, de er hyret til.

Det var således en glædelig nyhed, da Spar Nord Roskilde, på vegne af Spar Nord Fonden, kunne overrække en donation på 50.000 kroner til en forening med et særdeles godt formål. Med donationen ser Medic Team frem mod at fortsætte den gode indsats i lokalsamfundet.

- Vi er meget glade for den økonomiske opbakning, som Spar Nord Fonden har tilbudt. Støtten skubber vores forening i den helt rigtige retning, så vi fortsat kan yde førstehjælpsindsatser og præhospitalt arbejde ved store og små arrangementer på bestilling. Hertil ser vi frem mod at fremme motivationen i befolkningen om at modtage undervisning i samt at yde førstehjælp, blandt andet ved brug af hjertestarter, fortæller formanden foreningen Medic Team Danmark.

- Som lokalbank er vi stolte over, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan støtte op om foreninger, der gør en forskel for borgerne i vores lokalsamfund. Medic Team gør et fantastisk stykke arbejde med deres ekspertise i blandt andet førstehjælp. De er med til at skabe tryghed i det samfund, vi lever i, og deres indsats gør en kæmpe forskel, fortæller Jesper Henriksen, direktør i Spar Nord Roskilde.

Har du interesse i at yde førstehjælp, og vil du gerne have mere praktisk erfaring og måske en højere uddannelse i at yde hjælp til tilskadekomne, så er du velkommen til at kontakte foreningen på telefon 6019 6000, hvor du kan høre mere om blandt andet kurser og medlemskontingent.

Publiceret d.
25. august 2023