Gå til hovedindhold

Lysfestivalen OPLYST modtager donation på 23.000 kr.

7129 Hillerød · Nyhedsrummet · Oplyst · Fonden

Spar Nord Hillerød har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 23.000 kroner til den kunstneriske lysfestival OPLYST i Hundested. Donationen skal gå til lyskunstværker, der skal bidrage til et blomstrende erhvervsliv i lokalområdet.

Hundested Havn kommer til live i januar og februar 2024 med den fortryllende lysfestival, OPLYST, skabt af et dygtigt hold kunstnere ledet af Arthur Stjein, Arthur van der Zaag, Yuko Takada Keller, Per Ivar Ledang, Poul Jepsen, Jakob Agger, Andrew Jason Brown, Nona Me og OPLYST ENERGI.

De ansvarlige for lysfestivalen, hvis mål er at øge besøgstallet til gavn for lokale erhvervsdrivende, var således begejstrede, da Henrik Dyndegaard, afdelingsdirektør for Spar Nord Hillerøds erhvervsafdeling, overrakte en donation på i alt 23.000 kroner.

- Vi er som lokalbank meget glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne støtte op om gode tiltag i vores lokalområde. Initiativtagerne for OPLYST ønsker at udvide turistsæsonen på Hundested Havn til også at være i vintermånederne, udtaler Henrik Dyndegaard og fortsætter:

- Hertil kommer der forskellige og spændende aktiviteter hen over vinteren til gavn for det pulserende erhvervsliv i lokalområdet samt lokalbefolkningen og de tilrejsende turister. Og det er vi stolte over at støtte op om.

Første udgave af OPLYST i vinteren 2023/24 vil give smagsprøver på, hvad kommende år kan byde på. Konkret er der skaffet midler og ressourcer til ét permanent lyskunstværk, samt enkelte mindre installationer rundt på havnen.  

Publiceret d.
16. januar 2024