Gå til hovedindhold

Lokalkendt profil tiltræder som ny souschef i Hadsund

6944 Hadsund · Nyhedsrummet · Ny Souschef

Trine Purnendu Støvring er blevet udnævnt til ny souschef i Spar Nord Hadsund. Her skal hun fremover rådgive kunder og medvirke til at styrke bankens markedsposition i det nordjyske.

Med en solid erfaring som rådgiver, her godt 11 år i Spar Nord og siden 2017 i Hadsund, tiltræder Trine Purnendu Støvring som ny souschef i hele byens bank. Sammen med sine kolleger bliver hun fremover en vigtig del af arbejdet med at videreudvikle og styrke kundeoplevelsen.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte den gode udvikling i Spar Nord Hadsund, hvor jeg vil medvirke til fortsat at rådgive bankens kunder, og de opgaver jeg bliver stillet i min nye rolle. Vi skal i fællesskab fortsætte de gode takter med kunden og de lokale relationer i fokus, fortæller Trine.

Privat bor Trine i Als med sin mand Kim og deres 3 børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og fodbold samt bestyrelsesposter i Hadsund skole og Hadsund boldklub.

Trine Purnendu Støvring er tiltrådt stillingen pr. 1. november 2023. Hun kan kontaktes på telefon 9652 0930 eller mail tst@sparnord.dk.

Publiceret d.
28. november 2023