Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Lokalforening under Danmarks civile Hundeførerforening modtager donation på 10.000 kr.

Lokalforening under Danmarks civile Hundeførerforening modtager donation på 10.000 kr.

7191 Holbæk · Nyhedsrummet · Dch Herrestrup

Spar Nord Holbæk har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 10.000 kroner til DcH Herrestrup. Donationen skal gå til udstyr og inventar, der skal optimere forholdene for foreningens medlemmer.

DcH Herrestrup er en nystartet forening, som blev oprettet for at skabe liv i byen efter, det blev besluttet, at den lokale fodboldforening skulle flytte til nabobyen. Da der allerede er mange, der lufter hunde på den lokale sportsplads, var det oplagt at forsøge at organisere lidt hundetræning. Foreningen rummer pt. 35 medlemmer.

Fredag d. 19. januar kunne afdelingsdirektør for privatafdelingen i Spar Nord Holbæk, Dorte Stage, sammen med Anne Læssøe, bankrådsmedlem, og Rikke Hviid Rasmussen, rådgiver i banken, overrække en donation på 10.000 kroner til DcH Herrestrup på vegne af Spar Nord Fonden.  

- Vi er meget glade for, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan bakke op om DcH Herrestrups gode indsats for de mange medlemmer og deres hunde. Foreningen bidrager med stærke fællesskabsmuligheder for de mange hundeglade borgere i vores lokalsamfund, fortæller Dorte Stage, afdelingsdirektør privat i Spar Nord Holbæk.

Hos DcH Herrestrup kan der blandt andet trænes i agility, der er en forhindringsbane, som hund og fører skal gennemløbe sammen, samt i almindelige hundeaktiviteter. Donationen går til forskelligt udstyr som spring, et skjul, trækvogne og køkkenudstyr.

Publiceret d.
1. februar 2024