Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Kunderådgiver i Spar Nord Aars kan nytårsdag fejre sit 25-års jubilæum i banken

Kunderådgiver i Spar Nord Aars kan nytårsdag fejre sit 25-års jubilæum i banken

6974 Aars · Nyhedsrummet · Jubilæum

Kunderådgiver Jesper Rask Gregersen har nytårsdag 25-års jubilæum i hele byens bank, og det skal selvfølgelig fejres. Jubilæet fejres med en reception i bankens lokaler onsdag 3. januar fra kl. 14-17 for kunder, venner og netværk.

Jesper Rask Gregersen startede som elev i det daværende Aars Bank. Efter overstået elevtid var han ansat i Farsø Bank i cirka 5 år, hvorefter han og hans kone, Bettina, rejste til Grønland, hvor han arbejdede som privatrådgiver i Grønlandsbanken. Da Bettina skulle påbegynde sit studie til sygeplejerske, vendte parret hjem til Danmark, hvor Jesper fik job i Nørresundby Bank.

Det lokale og kendte trak dog i Jesper, og da Bettina efter endt studie fik job på Farsø Sygehus, var det naturlige valg at vende hjem til Vesthimmerland og Aars Bank, hvor han var med til at starte et nyt ungdomskoncept op med etablering af Mini-Banken beliggende lige overfor Aars Bank.

Jesper er oprindeligt født og opvokset som landmandssøn i Hornum, og da lejligheden senere bød sig, vendte han helt hjem til sine rødder som afdelingsdirektør i Spar Nord Hornum. Selvom lokalbanken senere blev nedlagt, har Jesper aldrig glemt, hvor han kommer fra. Han har gennem årerne bidraget til byen i blandt andet Hornum Byforskønnelsesudvalg og til Septembermarked.

- Det lokale foreningsliv, kulturen og fællesskabet – det er lige mig, har jubilaren tidligere udtalt.

Han er således en nøglefigur i det lokale foreningsliv, og sidste år fejrede han blandt andet sit imponerende 30-års jubilæum i Hornum Revyen, hvor han både optræder og skriver tekster. Han er en bærende kraft i revyen. Udover dette er Jesper kendt for sit langvarige engagement i Kimbrergarden Aars, hvor han nyligt blev valgt ind i bestyrelsen. Han spillede også en central rolle som tovholder, da Kimbrergarden i år arrangerede et stort orkesterstævne i Aars, hvor 70 gardister blev modtaget til øvning, overnatning og bespisning på Aars Skole. Samtidig kan det nævnes, at Jesper har været et engageret medlem af FDF i Aars og Hornum igennem hele 28 år.

Det store lokale engagement er heller ikke gået ubemærket hen. Han blev således hædret i 2017, hvor han modtog Hornumprisen, der gives til personer, der gør noget for byen og/eller egnen.

Nytårsdag kan Jesper fejre et flot 25-års jubilæum i hele byens bank. Dagen fejrer han hjemme med Bettina og de 3 børn ved indgangen til det nye år 2024 og senere med sine kolleger i Spar Nord Aars.

Hele Spar Nord ønsker ham stort tillykke med det flotte jubilæum. Vi ser frem til at se en masse glade mennesker til jubilæumsreception i bankens lokaler onsdag 3. januar 2024 fra kl. 14-17.

Publiceret d.
12. december 2023