Gå til hovedindhold

Korsør Bykontor modtager donation på 10.000 kr. til Aqtive Days

6466 Korsør · Nyhedsrummet · Bykontor

I anledning af Korsør Aqtive Days har Spar Nord Korsør, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 10.000 kroner til Korsør Bykontor.

Spar Nord Korsør styrker det lokale engagement med en donation på 10.000 kroner til Korsør Bykontor i anledning af vandsportsfestivalen Korsør Aqtive Days. Donationen blev officielt overrakt af Mette Booker fra Spar Nord i Korsør, på vegne af Spar Nord Fonden, og markerer bankens vedvarende indsats for at støtte og berige lokale initiativer.

Årets vandsportsfestival er arrangeret af frivillige ildsjæle og lokale foreninger. Sammen udgør disse en kollektiv drivkraft, der går ud over blot at arrangere en begivenhed. De skaber en platform, der ikke kun fremmer vandsport, men også samler mennesker, opmuntrer til fællesskab og fremhæver værdien af lokal samhørighed.

- Som lokalbank oplever vi en dybtfølt glæde ved at støtte og bidrage til lokale initiativer som Korsør Aqtive Days. Vi er stolte over, at vi gennem Spar Nord Fonden kan tilbyde økonomisk opbakning til Korsør Bykontor i forbindelse med dette års begivenhed, fortæller Lennart Husted Laursen, afdelingsdirektør Spar Nord Korsør og fortsætter:

- Det er meget vigtigt for os at støtte de lokale ildsjæle og bakke dem op i deres store arbejde for lokalområdet. Det er enormt vigtigt for lokalområdet, for livet i byen, for virksomhederne og for bosætningen, at der er lokale ildsjæle, der går forrest for vores by og lokalområde. Vi sætter en ære i som hele byens bank at støtte så mange lokale initiativer som muligt.

Med mere end 500.000 kroner doneret siden etableringen i Korsør, både fra Spar Nord Fonden og lokalt, hylder Spar Nord Korsør det dynamiske og blomstrende lokalsamfund. Begivenheder som Aqtive Days, der trækker både borgere og besøgende til byen som en årligt tilbagevendende begivenhed, understreger vigtigheden af lokal opbakning og fællesskabsånd.

Publiceret d.
5. september 2023