Gå til hovedindhold

Kom til fernisering af Næstved-fotos

Spar Nord Næstveds vægge bliver udsmykket med Næstved Fotoklubs flotte fotografier af motiver fra Næstved Kommune. Fredag 25. november vil der blive afholdt fernisering, hvor gæster kan kigge forbi og beundre værkerne.

5092 Næstved · Nyhedsrummet · Fernisering

Næstved Kommune kommer til at summe af liv fredag 25. november, når Næstved Cityforening byder velkommen til Black Friday og Citynat. Selvsamme dag afholder Spar Nord Næstved fernisering, hvor bankens lokaler, udsmykket med fotografiske motiver taget af Næstved Fotoklub, bliver præsenteret.

- Vi glæder os enormt meget til at kunne invitere både kunder og ikke kunder til fernisering i Spar Nords lokaler på Farimagsvej 8. Som lokalbank er vi stolte over at kunne bidrage med mere synlighed af lokalområdet, når vi får udsmykket væggene med cirka 50 smukke fotografier taget af Næstved Fotoklub, der har foreviget motiver fra Næstved Kommune, fortæller Ken Vanggaard Fischer, Privatkundechef i Spar Nord Næstved.

- Levering af billeder til Spar Nord Næstved har været den helt rigtige udfordring for Næstved Fotoklub. Det er nemlig klubbens ambition at skabe rammer for mennesker, der ønsker at bliver bedre fotografer, og det kræver, at man øver sig og bliver udfordret. Næstved Fotoklub håber, at udstillingen vil give medarbejdere og besøgende en visuel oplevelse, der rækker lidt længere end tidens mange flygtige billeder, fortæller Allan Jensen, Bestyrelsesmedlem i Næstved Fotoklub.

Til ferniseringen er alle velkomne til at kigge forbi for at beundre værkerne, hvortil der vil blive serveret lidt godt til ganen akkompagneret af musikalsk underholdning. Der vil ligeledes være mulighed for at vinde et valgfrit print af et af de udstillede fotos.

Arrangementet afholdes fredag 25. november kl. 16.00-20.00 i Spar Nord Næstveds lokaler på Farimagsvej 8, 4700 Næstved.

Publiceret d.
16. november 2022