Gå til hovedindhold

Københavns BMX Klub støttes gennem Det Lokale Løfte

6696 Amager · Nyhedsrummet · BMX

Som en del af Spar Nords nye strategi har medarbejderne landet over fået mulighed for at give tilbage til lokale initiativer, foreninger og gode formål, der har en personlig betydning. Dette fik Københavns BMX Klub stor glæde af.

Spar Nords strategi med Det Lokale Løfte er en hjørnesten i bankens værdier. Dette initiativ forpligter banken til at styrke lokalsamfundene og de fællesskaber, der har støttet dem i mange år. Et initiativ som Københavns BMX Klub fik glæde af, da Spar Nord Amager donerede 5.000 kroner til køb af iPad og kamera, der skal bruges til optagelse af de unge medlemmers træning samt stævnedeltagelse.

Der kunne således spores stor begejstring, da privatrådgiver Alice Beenfeldt Nielsen og afdelingsdirektør Erdal Uzun fra Spar Nord Amager kunne overrække den flotte donation til BMX-klubben. Hele Amagers Bank var ligeledes til stede under BMX Sjællandscup 2023, hvor der blev uddelt gratis drikkedunke til alle medlemmer.

- Det er yderst inspirerende at være en del af en bank, der aktivt søger at støtte samt styrke de lokale fællesskaber, som skaber værdi i hele landet. Gennem ’Det Lokale Løfte’ opnår vi som medarbejdere mulighed for at udleve de frihedsgrader, der følger med lokalbankmodellen gennem lokale sponsorater i vores eget lokalområde. BMX-klubben er et godt eksempel på en forening, der værner om det lokale fællesskab, og det er vi stolte over at kunne støtte op om, fortæller Erdal Uzun, afdelingsdirektør i Spar Nord Amager.

Københavns BMX Klub holder til ude på "Motorbanerne" på adressen Ved Slusen 2, 2300 København S. Klubben rummer cirka 120 medlemmer og er organiseret under Danmarks Cykle Union.

Publiceret d.
31. oktober 2023