KFUM-Spejderne Skævinge tænder op i bålpladsen med donation fra Fonden

7337 Hillerød · Nyhedsrummet · KFUM Spejderne · FONDEN

Spar Nord Hillerød har, på vegne af Spar Nord Fonden, overrakt en donation på 10.000 kroner til KFUM-Spejderne Skævinge. Donationen er gået til en ny bålplads, der skal optimere forholdene i spejderforeningen.

Er du på udkig efter et fantastisk fællesskab? Så hop ombord hos KFUM-Spejderne Skævinge. Den lokale forening byder spejdere i alle aldre velkommen, og der er altid plads til flere. Uanset om man er erfaren spejder eller helt ny i gamet, er man mere end velkommen til at være med.

Spejderforeningen kunne for nylig glæde sig over, at Anders Thybo Olesen fra Spar Nord Hillerød kiggede forbi med en donation på 10.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Donationen skal bidrage med at styrke forholdene, blandt andet gennem en splinterny bålplads.

- Det er en stor glæde for os, når vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan udvise vores støtte til det lokale foreningsliv, der på mange måder er en af hovedårsagerne til et blomstrende lokalsamfund. KFUM-Spejderne samler en masse borgere i alle aldre, og giver dem mulighed for at udvikle sig og blive en del af et værdifuldt fællesskab, fortæller Anders Thybo Olesen, privatkunderådgiver hos Spar Nord Hillerød.

KFUM-Spejderne Skævinge blev oprettet i 1981 og dækker hele Skævinge-Ølsted området inklusiv Store Lyngby, Lille Lyngby og Meløse. Foreningen holder til i spejderhytten på Borupvej 57, Skævinge, med skov og sø lige uden for døren.

Publiceret d.
18. marts 2024