Gå til hovedindhold

Jægerspris Underducks skyder på mål med ny klubsponsor

7012 Frederikssund · Nyhedsrummet · Underducks

Spar Nord Frederikssund er ny, stolt klubsponsor i 2023 og 2024 for den lokale floorball-klub, Jægerspris Underducks Floorball Club.

Floorball-klubben Frederikssund Underducks, der i år har fejret 30-års jubilæum, fik tidligere på måneden en ny spiller på holdet, da afdelingsdirktør for privat, Julie Møller, var forbi U9-holdets træning for at overrække det nye klubsponsorat.

- Det er fantastisk, på vegne af Spar Nord Frederikssund, at kunne indgå denne sponsoraftale med Jægerspris Underducks, fortæller afdelingsdirektør for privat, Julie Møller, og fortsætter:

- Det er en del af vores DNA at give tilbage til lokalsamfundet, men netop denne sponsoraftale er helt særlig, fordi klubben er enormt inkluderende og arbejder hårdt for at tilbyde foreningsaktiviteter for alle aldre og niveauer.

Jan Rud Petersen, der er formand i floorballklubben, er også begejstret over det nye samarbejde.

- Først og fremmest en kæmpestor tak til Spar Nord Frederikssund, fordi de har valgt at støtte Jægerspris Underducks Floorball Club. Sponsorater hjælper klubben til bedre vilkår for alle vores spillere - lige fra Maddox på 3 år, som spiller på vores Tumlehold, til Jens Jørgen på 63 år, der spiller på vores Veteran Motionshold, fortæller han.

Helt konkret arbejder klubben med følgende indsatser, der skal styrke klubbens sociale liv og engagement blandt medlemmerne:

  • Reetablering af lysshow som anvendes under indløb ved alle holds hjemmekampe. Lysshowet er en del af klubbens historie, men det har desværre for mange år siden aftjent sin værnepligt.
  • Fællesskab og oplevelser for klubben ungdomshold; Træningslejr og deltagelse i Landsstævne i Frederikshavn i Pinsen, hvor klubben ønsker at give alle medlemmer mulighed for at deltage – uanset økonomiske ressourcer i familien.
  • I samarbejde med DGI starter klubben lige om lidt et motionshold for piger i alderen 14-16, der skal fungere som et frirum, hvor det ikke er form og resultater, der tæller - men et engageret socialt tilbud og et frirum i en travl hverdag.
  • En dedikeret indsats i at fastholde og udvikle klubbens kvindeligahold med de rigtige trænere og rammer, der fortsat kan tiltrække spillere fra hele Sjælland.
Publiceret d.
14. december 2023