Gå til hovedindhold

Hirtshals Musikforening modtager donation på 300.000 kr.

Hirtshals Sparekasses Gavefond har doneret 300.000 kroner til Hirtshals Musikforening. Donationen skal primært gå til nyt udstyr, så foreningen fortsat kan afholde de mange gode arrangementer i byen.

5986 Hirtshals · Nyhedsrummet · Musikforening

Med en donation på 300.000 kroner fra Hirtshals Sparekasses Gavefond kan Hirtshals Musikforening fortsætte den gode indsats, der bidrager med flere begivenhedsrige arrangementer, som borgere i og omkring Hjørring Kommune kan få glæde af.

- Vi er meget glade for den store økonomiske støtte fra Hirtshals Sparekasse, som på mange måder viser, hvor stærkt et sammenhold vores by rummer. Med donationen kan vi fortsætte med at levere musikalske oplevelser i høj kvalitet for byens borgere og tilrejsende gæster, fortæller Rasmus Jespersen, formand for Hirtshals Musikforening.

- Som lokalbank er vi stolte over at kunne støtte op om det lokale foreningsliv. Hirtshals Musikforening er en yderst vigtig forening, der tilbyder byens borgere mange spændende musikalske oplevelser, og samtidigt en stor tak til de mange frivillige i Musikforeningen. Vi ser frem til at følge de mange forskellige arrangementer, hvor specielt Musik Under Trappen nok skal blive en kæmpe succes, ligesom de mange forgangne år, udtaler Kim Guldborg Bærentsen, afdelingsdirektør for Spar Nord Hirtshals.

Lørdag d. 15. april overrakte afdelingsdirektør Kim Guldborg Bærentsen donationen på 300.000 kroner fra Hirtshals Sparekasses Gavefond til Hirtshals Musikforening. Samtidig med overrækkelsen af donationen offentliggjorde musikforeningen de to hovednavne til Musik Under Trappen. I år bliver det Birthe Kjær med band og Danser Med Piger.

Hele Byens Bank glæder sig over samarbejdet, som fremadrettet kommer til at byde på diverse begivenhedsrige arrangementer. Den anerkendte musikfestival Musik Under Trappen afholdes fra d. 22. juli til d. 28. juli 2023.

Publiceret d.
27. april 2023