Gå til hovedindhold

Hans Christian Poulsen hyldet med Hall of Fame-pris

7427 Brønderslev · Nyhedsrummet · Hall Of Fame

Fredag 8. marts blev der uddelt flere priser ved det store Award Show i Flauenskjold Hallen, herunder Spar Nords Hall of Fame-pris.

Ved Brønderslev Kommunes Fritidspris blev der uddelt priser som hyldest til personer, der har gjort en markant forskel for forenings-, fritids- og idrætslivet i lokalområdet. Direktør for Spar Nord Midtvendsyssel, Annette Drivsholm, kunne med stor glæde overrække bankens Hall of Fame-pris til en person, der i en årrække har været en markant skikkelse i og omkring Brønderslev Kommune.

Vinderen af dette års pris blev Hans Christian Poulsen fra Brønderslev Idrætsforening – bedre kendt som H.C. En mand der, ifølge Annette Drivsholm, har bestridt mange forskellige poster i foreninger, som er hjemhørende i Brønderslev by.

- Der er tale om en hæderlig mand, der har været frivillig i over 60 år. Han er kendt for nogle gange at bære en høj sort hat, fordi han har været hovedmanden bag mange af de tiltag, som Brønderslev Markedsforening har påtaget sig og udviklet gennem årene, udtaler Annette Drivsholm og fortsætter:

- Han var blandt andet en af hovedmændene bag opstarten af Bjørnebanden i 2009, og har ligeledes udgivet bøger for at bevare historien i de foreninger, han er en del af. Det er således en stor ære at kunne overrække prisen til Hans Christian Poulsen.

Prisen består af et kontantbeløb på 10.000 kroner samt indgravering af navn i udstillet kunstværk. Prismodtageren blev udpeget af to repræsentanter fra Spar Nord samt det siddende indstillingsudvalg.

Publiceret d.
21. marts 2024