Gørløse Skytte & Idrætsforening modtager donation på 14.000 kr.

7647 Hillerød · Nyhedsrummet · Donation

Spar Nord Hillerød har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 14.000 kroner til Gørløse Skytte & Idrætsforening.

Gørløse har en traditionsrig idrætsforening, Gørløse Skytte- & Idrætsforening, der tilbyder flere spændende aktiviteter inden for blandt andet fodbold, badminton, gymnastik, petanque, skydning, tennis, gå stavgang og senior motion.

Foreningen vil etablere et motionsevent, Lokaldysten, der bygger bro imellem alle aldre. Og til stor begejstring kunne privatrådgiver Anders Thybo Olesen fra Spar Nord Hillerød overrække en donation på 14.000 kroner på vegne af Spar Nord Fonden. Donationen skal gå til det begivenhedsrige motionsevent.

- Som lokalbank er vi stolte over, at vi, på vegne af Spar Nord Fonden, kan bidrage til det blomstrende foreningsliv i vores lokalsamfund. Gørløse Skytte & Idrætsforening ønsker at etablere et motionsevent, der skal blive til en festlig og aktiv dag, med særligt fokus på børn og fællesskabet på tværs af alle aldre. Og det er vi glade for at kunne bakke op om, fortæller Anders Thybo Olesen.

Gørløse Skytte- & Idrætsforening har specielt inden for de seneste år oplevet stor tilslutning af nye medlemmer – deriblandt også en del børn, som spiller fodbold eller går til gymnastik. Der bliver året ud afholdt mange forskellige arrangementer, som medlemmer og gæster kan nyde stor glæde af.

Publiceret d.
30. april 2024