Giv dit barn gode pengevaner med Young Money 

Børn & Unge · Foto 2

I dag vokser vores børn og unge op i et samfund, der er stort set kontantløst. Det stiller krav til, hvordan vi gør værdien af penge håndgribelig for dem. Med vores digitale univers Young Money får børn og unge mulighed for at styre forbrug, opsparing og opgaver på en enkel måde. Der følger naturligvis et Young Money betalingskort med til universet. 

Forskning peger på, at børn allerede fra 7-års alderen former deres økonomiske vaner. Derfor kan det være en god idé at starte tidligt med at give børnene indblik i, hvordan indtægter, udgifter og lønnet arbejde har betydning for, hvad der står på kontoen.  

Derfor tilbyder vi vores yngste kunder et børnevenligt univers, der kan være grobund for at skabe sunde pengevaner, der varer hele livet. Vi kalder universet Young Money, og det består af en brugervenlig app og et tilhørende betalingskort. Herigennem kan dit barn styre sit forbrug og sin opsparing og lære om penges betydning undervejs. 

For børn og unge mellem 7 og 17 år 

Young Money er et univers for børn og unge mellem 7-17 år, og indholdet i appen er differentieret til forskellige aldersgrupper i målgruppen. Med Young Money kan du og dit barn i fællesskab skabe et fundament for sunde økonomiske vaner. Funktionerne i appen inkluderer blandt andet: 

  • Overblik over posteringer 
  • Se din opsparingskonto 
  • Anmod om penge 
  • Oprette opgaver 
  • Lave opsparingsmål 
  • Se forbrugsoverblik
  • Giv et gavekort 

Opret opgaver og overfør lommepenge 

Som forælder kan du via Young Money appen oprette opgaver til barnet, som udløser betaling. På den måde lærer barnet om sammenhængen mellem indsats og aflønning. Du kan også overføre faste lommepenge til barnet. 

Læs mere om Young Money her. 

Publiceret d.
13. marts 2024