Gilleleje Tennisklub modtager donation på 30.000 kr.

7683 Helsinge · Nyhedsrummet · GTK

Spar Nord Helsinge har, på vegne af Spar Nord Fonden, doneret 30.000 kroner til den traditionsrige forening Gilleleje Tennisklub.

For mere end fem årtier siden slog en gruppe fremsynede personer hovederne sammen med ønsket om at danne en tennisklub i Gilleleje. Dette resulterede i stiftelsen af Gilleleje Tennisklub den 12. maj 1966. Lige siden har tennisklubben været samlingspunkt for mange medlemmer samt utallige sportslige begivenheder og arrangementer.

Til stor fornøjelse kunne Spar Nord Helsinge, på vegne af Spar Nord Fonden, overrække en hjertevarm donation til Gilleleje Tennisklub.

- Vi er meget stolte over at kunne støtte op om Gilleleje Tennisklub med et økonomisk skulderklap på vegne af Spar Nord Fonden. Formålet med midlerne er at styrke klubbens tiltrækning af unge spillere, idet antallet af unge spillere er faldet drastisk de senere år. Klubben har nogle lækre faciliteter, og vi mærkede en vildt god energi derude, da vi deltog i Standerhejsningen, fortæller Mimi Boed, afdelingsdirektør for Spar Nord Helsinge.

Gilleleje Tennisklub ønsker at fremme tilgangen af juniorer ved at investere i trænere, faciliteter, bolde og ketchere. I første fase vil en dele-træner engageres med høj grad af børne/unge appeal/tække. Ketchere og splinternye t-shirts tilbydes, når nye medlemmer begynder. Efter et 3 måneders træningsforløb vil de modtage 2 ketchere og 2 rør bolde, når de melder sig ind i klubben.

Publiceret d.
3. maj 2024