Gå til hovedindhold

Generationsskifte i Spar Nords bankråd i Hillerød

7436 Hillerød · Nyhedsrummet · Bankråd

I år fejrer Spar Nord 200-års jubilæum, og det markeres i og omkring Spar Nord Hillerød og Helsinge den 15. juni 2024.

Spar Nords lokale banker er forankret i lokalsamfundene og har et bankråd, der er med til at forankre den lokale strategi. Bankrådet spiller også en vigtig rolle, når Spar Nord Fonden uddeler midler lokalt.

Det lokale bankråd i Hillerød står hertil overfor et generationsskifte. Den lokalkendte advokat Thomas Vang Christensen bliver nemlig nyt medlem og næstformand i bankrådet, og han overtager formandsposten fra John Lindgaard i første kvartal af 2025.

- Vores bankråd er krumtappen i vores lokale engagement. Det er meget vigtigt for os, at vores bankråd afspejler vores indsats, og vi har sat pris på samarbejdet med formand John Lindgaard igennem rigtig mange år. Ikke mindst i år, hvor vi fejrer 200-års jubilæum, har det været en stor fordel at kunne læne sig op ad den store erfaring, John har, udtaler direktør Kim Lüning og fortsætter:

- Vi er lige så glade for, at vores nye næstformand, advokat Thomas Vang Christensen, træder ind i bankrådet og sikrer et generationsskifte næste år. Den 15. juni 2024 uddeles 20 legater af 10.000 kroner på vegne af Spar Nord Fonden i 5 byer i lokalområdet, og samtidig markerer vi 200-års jubilæet på festlig vis.  

Samtidig med at Thomas Vang Christensen er indtrådt som næstformand, er VVS-installatør Thomas G. Nielsen, Hundested indtrådt i bankrådet, som herefter udgøres af formand John Lindgaard, Carsten Larsen, Sara Cecilie Franck, Lasse Fyrstenborg Petersen, Thomas G. Nielsen og Thomas Vang Christensen. Derudover er Anders Thybo Olesen medarbejdervalgt til bankrådet.

Publiceret d.
26. marts 2024