• Nyhederarrow-right-1
  • Frihed til succes: ”Personlige målsætninger er en vigtig del af arbejdsglæden”

Frihed til succes: ”Personlige målsætninger er en vigtig del af arbejdsglæden”

7435 Hillerød · Nyhedsrummet · Anders Thybo

Privatrådgiver Anders Thybo Olesen har gennem nærværende relationer og personlig rådgivning opnået en personlig milepæl i sit arbejde i Spar Nord Hillerød. En milepæl, der understreger den lokale frihedsgrad og beslutningskraft, som kendetegner banken.

Med et indgående fokus på frihedsgrader og tillid har Spar Nord forankret sig som en bank, der tilbyder rådgivere muligheden for at realisere deres fulde potentiale gennem personlig og kompetent kunderådgivning. Dette engagement kommer blandt andet til udtryk i Spar Nord Hillerød, hvor privatrådgiver Anders Thybo Olesen fejres for sine flotte resultater gennem stærke relationer og personlig rådgivning.

- Jeg er meget stolt og beæret over at være en del af en bank, som anerkender personlige målsætninger på lige fod med bankens, og hvor der er frie rammer til at dygtiggøre sig inden for sit fag. Jeg har et stort fokus på dels at få en god personlig relation til mine kunder, dels at give dem en ærlig rådgivning, hvor jeg ikke anbefaler noget, som ikke kan betale sig for dem. Derudover har jeg løbende dialog med alle mine kunder og gør en dyd ud af at få talt med dem alle minimum én gang om året, fortæller Anders Thybo Olesen.

Hos ledelsen i Spar Nord Hillerød går det ikke ubemærket hen, når medarbejdere sætter sig nogle mål, som de lykkes med. Her er tilgangen til arbejdet samt frihedsgraden til at sætte individuelle mål et vigtigt element. Samtidig er det vigtigt at fejre og anerkende medarbejderne, når de lykkes med deres arbejde. Direktør i Spar Nord Hillerød Kim Lüning udtaler således:

- Som lokalbank har vi et øget fokus på de nære relationer mellem kunder og rådgivere samt den lokale tilstedeværelse. Her har Anders udvist et flot engagement, der har resulteret i en række imponerende resultater, hvor kunderne har udvist stor tilfredshed. Det vil vi meget gerne fejre, da det er med til at øge arbejdsglæden, idet den enkelte får mulighed for at medvirke til at sætte rammerne for sit arbejde.

For Kim Lüning og hele Spar Nord Hillerød vil der fortsat være fokus på at give medarbejderne mulighed for at sætte personlige mål, som understøtter deres arbejde og sikrer gode kundeoplevelser i banken. Hertil vil der ligeledes fortsat være fokus på at fejre samt anerkende de ansattes præstationer.

Publiceret d.
23. maj 2024