Gå til hovedindhold

Frederiksberg Boldklubs kvindehold modtager økonomisk skulderklap

7487 Frederiksberg · Nyhedsrummet · Donation

Spar Nord Frederiksberg har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 11.594 kroner til Frederiksberg Boldklubs kvindehold, der rummer et meningsfuldt fællesskab.

Tilstedeværelse og støtte til det lokale foreningsliv er en af de fundamentale grundsten i Spar Nords DNA. Dette kom igen til udtryk i slutningen af februar, da Spar Nord Frederiksberg, på vegne af Spar Nord Fonden, kunne overrække en donation på 11.594 kroner til Frederiksberg Boldklubs kvindehold.

Den lokale fodboldklub på Frederiksberg ønsker at tilbyde det meningsfulde fællesskab til ældre piger og unge kvinder på tværs af alle aldre og evner. Det har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om med en donation, som blandt andet skal gå til afholdelse af sociale aktiviteter, arrangementer, rekruttering af nye spillere, kamptøj og trænerudvikling.

- Som lokalbank er vi, på vegne af Spar Nord Fonden, meget beæret over at kunne tilbyde en hjælpende hånd økonomisk til det blomstrende foreningsliv i vores lokalsamfund. Kvindeholdet i Frederiksberg Boldklub tilbyder piger og kvinder i alle aldre et værdifuldt samlingspunkt, hvor fællesskab og idræt er i højsædet, fortæller Carina Falck Hansen, teamleder i Spar Nord Frederiksberg.

Det var teamleder Carina Falck Hansen og privatrådgiver Tina Staack fra Spar Nord Frederiksberg, der var ude at overrække donationen fra Spar Nord Fonden til holdet og træner Anders Folke Henningsen.

Publiceret d.
18. april 2024