Gå til hovedindhold

En hjælpende hånd til Korsør Golf Klubs juniorer

Spar Nord Fonden har doneret 15.000 kroner til Korsør Golf Klubs juniorer. Donationen skal gå til indkøb af nyt golftøj til juniorspillerne.

6315 Korsør · Nyhedsrummet · Golfklub

Korsør Golf Klub er kendt som en af Danmarks smukkeste golfbaner beliggende naturskønt med en storslået udsigt fra de fleste af banens huller. Klubben har rundet de første 1.000 medlemmer, men som de selv siger, så er der altid plads til flere. Hertil rummer klubben en stor juniorafdeling for spillere i alderen 5 til 21 år.

Der var således store smil, da Spar Nord Korsør, på vegne af Spar Nord Fonden, kunne overrække en donation på 15.000 kroner til Korsør Golf Klubs juniorafdeling.

- Det betyder meget for vores forening, når Spar Nord Fonden i samarbejde med Spar Nord Korsør tilbyder økonomisk støtte til fordel for vores juniorafdeling. Med donationen kan vi højne spilleglæden samt oplevelsesværdien med nyt spillertøj til de mange juniormedlemmer. Det skal være sjovt at være junior i KGK, og der skabes relationer mellem spillerne uanset alder og niveau, således at golf i KGK ikke kun er en individuel sportsgren, men også en mulighed for at få nye venner og kammerater. Det at byde nye golfspillere velkommen og vise dem golfspillets finesser fra grunden, er en af enhver golfklubs største glæder, fortæller Thomas Larsen, træner for Korsør Golf Klubs Juniorafdeling.

- Som lokalbank vægter vi det lokale foreningsliv meget højt. I samarbejde med Spar Nord Fonden er vi derfor glade for at kunne bakke op om Korsør Golf Klub med en donation, der skal støtte klubbens juniorafdeling. Det er vigtigt for os at anerkende det store stykke frivillige arbejde, der ydes i mange foreninger. I golfklubbens juniorafdeling ydes der en kæmpe indsats af frivillige ildsjæle og forældre, som er med til at give de unge mennesker en meningsfyldt fritid. De unge lærer om fællesskabet og samarbejde med andre. Og det er vigtige elementer, der tilfører værdi til lokalsamfundet, fortæller Lennart Husted Laursen, afdelingsdirektør for Spar Nord Korsør.

Klubben gæstes hvert år af mange spillere fra ind- og udland. Gode træningsfaciliteter, klubhus med reception, café og golfshop gør oplevelsen fuldendt.

Vil du vide mere omkring Spar Nord Fonden, og hvordan du ansøger, kan du læse mere på Fondens hjemmeside:

https://www.sparnordfonden.dk/

Publiceret d.
11. juli 2023